Contact & Routebeschrijving

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

U kunt ons ook bereiken via:

Adres huisje Femke:

Baaiduinen 41
8884 HH
Baaiduinen

Routebeschrijving

Auto

U vertrekt naar het monumentale havenstadje Harlingen in de provincie Friesland. Vanaf daar volgt u de borden naar de Harlinger haven. Er is één rederij die de overtocht verzorgd, te weten Rederij Doeksen.

Voor reserveringen en vertrektijden kunt u hun website raadplegen: www.rederij-doeksen.nl. Het betreft een modern schip die van alle gemakken is voorzien.

De overtocht over de prachtige Waddenzee zal ongeveer twee uur duren. U vaart langs het buureiland Vlieland en het vogeleiland “Griend”, bij laag water kunt u de zeehonden op de zandplaten zien liggen.

Rederij Doeksen heeft ook een snelle boot waarvan de overtocht in 45 minuten gemaakt kan worden, met deze boot kunnen geen auto’s vervoerd worden.

Openbaar Vervoer

Er is een treinstation tot aan de haven, ook de bussen komen aan op de Harlinger haven. Het is aan te bevelen om in het seizoen uw auto te reserveren. U komt aan in de gezellige haven van West Terschelling, daar kunt u eventueel fietsen huren. De fietsverhuur bedrijven brengen dan uw bagage naar uw vakantie adres.

Vanaf West Terschelling rijdt u langs de haven naar de Hoofdweg richting Baaiduinen. Het eerste dorp na West Terschelling. Als u het dorp binnen rijdt ziet u aan de linkerkant ons vakantiehuis “Femke” op nummer 41, daar kunt u naast het huis de oprit nemen en uw auto parkeren op het terrein.