Faciliteiten & Informatie

Begane Grond

Op de begane grond bevindt zich de familie vriendelijke woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel. De gezellige inrichting met voldoende meubilair biedt plaats voor meerdere personen. De sfeervolle eetkeuken is uitgerust met een Boretti fornuis en er zijn genoeg spulletjes aanwezig om gezellig een avondje thuis te dineren.

Er is een royale bijkeuken die is voorzien van een wasmachine, droger en  vrieskast. In de hal bevindt zich een seperaat toilet met urinoir. Op de begane grond is ook een slaapkamer aanwezig. Deze luxe slaapkamer is voorzien van een TV, inloopkast, eigen badkamer met whirlpool, inloopdouche, toilet en bidet. In de slaapkamer is een tweepersoons bed met twee keer één persoons matras en twee keer één persoons dekbed.

Woonkamer

Eetkeuken

Slaapkamer

Bijkeuken & Hal

Verdieping

Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer is voorzien van twee één-persoons bedden, de andere slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring met twee één-dekbedden. Op de overloop is nog een extra bed aanwezig, welke tegen betaling van een meerprijs bijgeboekt kan worden.

De badkamer is voorzien van een douche, een toilet, een wastafel en twee openslaande ramen. Verder is er ook een kinderbedje aanwezig, zijn er twee kinderstoelen en is er een aankleed-tafel voor baby’s. Hierdoor is het vakantiehuisje ook geschikt voor families met jonge kinderen.

Slaapkamers

Badkamer

Overige

Algemene Informatie & Huisregels

Algemeen

Aankomsttijd (check-in): 14:00 uur.
Vertrektijd (check-out): 10:00 uur.
Boekingskosten: Niet van toepassing.
Borg: Wij vragen geen borg.
Linnengoed: Linnen kunt u huren op het eiland of zelf meenemen.
Eind-schoonmaak: €100.00 bij aankomst te betalen aan verhuurder (verplicht)
Toeristenbelasting: €2.00 p.p. per nacht vanaf 4 jaar (€2.50 p.p. in 2025) 

Huisregels

  • 1 huisdier toegestaan: €6.50 per dag.
  • Tweede hond in overleg. Honden mogen niet in de slaapkamers en op het meubilair en de badkamers. Dit uit respect voor gasten met allergieën.
  • Femke is een echt familiehuis, niet geschikt voor groepen jongeren.
  • Ik koester mijn hulp voor het schoonmaken van ons vakantiehuis. Hierbij ook respect voor haar en het huis bij vertrek netjes achterlaten.
  • Door de stijgende energieprijzen hebben wij de huursom moeten aanpassen aan de huidige tijd en met een zo minimum mogelijke stijging verhoogd. Tussentijdse wijzigingen zijn mogelijk in de vorm van energie toeslag als de energieprijzen weer de pan uitrijzen.

Voor meer informatie graag contact opnemen.

Annuleringsvoorwaarden

a. Bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst 30 % van de reissom.
b. Bij annulering vanaf de 42 e dag inclusief tot de 28 e dag voor de dag van aankomst:
60 % van de reissom;
c. Bij annulering vanaf de 28 e dag inclusief tot aan de dag van aankomst 90% van de
reissom;
d. Bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle reissom.